Esittely

Onnistuneita kokouksia luonnon rauhassa

Hotelli Siikaranta sijaitsee Espoon Siikajärven rannalla Nuuksion kansallispuiston syleilyssä, puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Entisen Eerikin kartanon 25 hehtaarin tiluksilla sijaitseva hotellialueemme on suunniteltu luontoa kunnioittaen. Sama luonnon ja ympäristön arvostus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Tehtävämme on auttaa asiakastamme järjestämään tehokas ja onnistunut kokous tai muu tärkeä tilaisuus. Monipuoliset tilamme, kattavat ravintola- ja majoituspalvelumme sekä osaava henkilöstö yhdessä ympäröivän luonnon kanssa mahdollistavat toimivimman ratkaisun jokaiselle tilaisuudelle.

Tehokkaan kokoustyöskentelyn vastapainoksi ja täydennykseksi tarjoamme monipuolisia ohjelmapalveluja. Valittavissa on kunto- ja virkistysohjelmaa, luonnosta nauttimista, leikkimielisiä kisailuja sekä astetta haastavampi xtreme-paketti, jossa otetaan miehestä/naisesta mittaa…

Kokoustamisen ja yhdessätekemisen kruunaa rentoutuminen allasosastomme- ja rantasaunojemme löylyissä – kokkimme herkkuja unohtamatta.

Tyytyväinen asiakas motivoi meitä kaikessa toiminnassamme. Tervetuloa Nuuksion rauhaan.